Bijgewerkt: 28 mei 2024

Voorstelling 'Flat' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
04-11-2019

Een hedendaags muzikaal sprookje van Theater Gnaffel  met Noralie Jansen en Willeke de Boer over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent en hoe je van eenzame mopperkont tot vrolijk verzet komt.

Willem woont in de Wegflat aan de Flatweg. Een flat waar alleen ouderen wonen, waar iedere dag gelijk is aan de dag ervoor of de dag die nog moet komen. Willem moppert heel erg veel. Wat moet hij anders doen de hele dag? Als alles altijd hetzelfde is, ga je vanzelf heel veel mopperen. Wanneer er een nieuwe buurvrouw naast hem komt wonen, verandert alles. Plotseling wil hij niet meer mopperen! Dan kan hij weer lachen. Met de buurvrouw wordt er zelfs heel veel gelachen! Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles.

Foto Amstelveen
(Bron Theater Gnaffel - 2019)

Noralie Jansen en Willeke de Boer in het muzikaal sprookje 'Flat' van Theater Gnaffel


Maar het geluk lijkt van korte duur, wanneer het samenzijn van de ouderen wordt bedreigd door een naderende verhuizing. Dat kan Willem niet zomaar over z’n kant laten gaan! Toch? Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent.

Voor iedereen vanaf 6 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 10 november om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl  ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.