Bijgewerkt: 24 juli 2024

Voorleesconcert met Tuba Tom liedje in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Bibliotheek Amstelland
25-10-2014

Om de beleving van een verhaal bij kinderen zo groot mogelijk te krijgen heeft koperdocent André Vulperhorst een voorleesconcert bedacht. Hierin leest hij niet alleen het verhaal van Tuba Tom voor, maar speelt hij ook op de tuba en zingt hij samen met de kinderen het Tuba Tom liedje.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2014)

De omslag van het prentenboek 'Tuba Tom' van T.C. Bartlett


Dit alles aan de hand van het prentenboek Tuba Tom van T.C. Bartlett en de speciaal voor het boek gecomponeerde muziek voor de tuba. Het verhaal gaat over Tom die op muziekles zit. Hij speelt Tuba en gaat iedere week naar de muziekschool voor de les. Maar… Tom is altijd te laat.

Dat komt, omdat hij onderweg altijd erg snel is afgeleid. Dit voorleesconcert op woensdag 5 november 2014 in bibliotheek Aalsmeer is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. De prijs is € 6,50 en voor bibliotheekleden € 5,50. In de voorverkoop gaat van deze bedragen nog een euro af en een begeleider mag gratis mee naar binnen. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 14.45 uur. Adres: Bibliotheek Aalsmeer Marktstraat 19a AalsmeerAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.