Bijgewerkt: 2 mei 2024

Voorjaarsvakantie 2024 activiteiten van AmstelveenSport

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
05-02-2024

Veel sportieve activiteiten in de voorjaarsvakantie. Het is bijna voorjaarsvakantie, AmstelveenSport organiseert ook deze vakantie weer veel leuke sportieve activiteiten voor de Amstelveense jeugd en jongeren.

Zwembad De Meerkamp. Begin de voorjaarsvakantie met liefde tijdens het Valentijns discozwemmen op vrijdagavond 16 februari in het golfslagbad. Iedereen tot 12 jaar is welkom om te komen dansen en zingen met onze DJ. Van maandag 19 t/m zondag 25 februari 2024 is zwembad De Meerkamp geopend volgens het vakantierooster, dat betekent extra veel recreatie zwemmen met in de middag de Jungle Stormbaan in het wedstrijdbad. Let op: woensdag 21 februari is het zwembad gesloten vanwege werkzaamheden die samenhangen met de bouw van het nieuwe bad. Vrijdagmiddag 23 februari houden we de Opblaasdierenrace voor iedereen met minimaal een zwemdiploma A. Ga op een opblaasdier, bewapend met een waterpistool het water in en schiet als eerste een bekertje naar de overkant. Meedoen aan de opblaasdierenrace is gratis, je betaalt alleen een toegangskaartje voor het zwembad.  

Foto Amstelveen
(Foto AmstelveenSport - 2024)

Peuters in actie tij-dens het PeuterFestival

Gratis activiteiten voor jongeren. Twee goede redenen voor jongeren om in actie te komen in de vakantie. Doe mee en leef je uit tijdens het LuchtkussenFestival speciaal voor jongeren op dinsdag 20 februari van 16:30 tot 18:00 uur in de Ben Goudsmithal. Wie is de snelste over de stormbaan en wie heeft als eerste alle bananen verzameld? En ga de uitdaging aan tijdens het Zaalvoetbaltoernooi op vrijdag 23 februari van 16:00 tot 18:00 uur in de Ben Goudsmithal. Geef je individueel op, de teams worden aan het begin van het toernooi samengesteld. Beide activiteiten zijn gratis, aanmelden via de website.

Volleybaltoernooi voor kinderen uit groep 3 /m 8. Woensdag 21 februari vindt de tweede editie van het volleybaltoernooi voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 plaats van 9:00 tot 14:00 uur in de Nieuwe Bankrashal. AmstelveenSport organiseert het toernooi samen met volleybalvereniging AMVJ-Martinus. Je krijgt eerst een clinic van de trainers en speelt daarna wedstrijden tegen elkaar. Deelnemen is gratis, wel graag inschrijven.

Luchtkussen- en PeuterFestival. Ook deze vakantie staan de inmiddels populaire festivals op het programma, beide worden in tijdsblokken georganiseerd. Het LuchtkussenFestival is op woensdag 21 februari in drie tijdsblokken 1) 10:00-11:30 2) 12:30-14:00 3) 14:30-16:00 in de Ben Goudsmithal. Het Peuterfestival is op donderdag 22 februari in twee tijdsblokken 1) 10:00-12:00 uur 2) 14:00-16:00 uur in de Beweegbox & Turnhal. Speciale gast tijdens het PeuterFestival: CocoMelon. Voor meer informatie, inschrijven en tickets ga naar: amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.