Bijgewerkt: 3 oktober 2023

Voetmassages en spijkermatten in Stadshart

Nieuws -> Stadshart

Bron: FrieslandCampina Benelux
03-09-2010

Shoppen is leuk, maar het kan ook heel vermoeiend zijn. Hoe lekker zou het zijn om tussen het winkelen door aan het Binnenhof in Amstelveen even te genieten van een gratis voetmassage, een drukpuntenbehandeling op een spijkermat of een gezond drankje op een relaxte loungebank?

Dat is vanaf zaterdag 4 september 2010 mogelijk op Binnenhof 98 in Amstelveen, waar Optimel tussen alle kleding-, schoenen- en muziekzaken voor één week een winkel tot wellnessparadijs heeft omgetoverd.

Het zuivelmerk Optimel maakt gebruik van de winkel van BrandNew Stores, een concept, dat het mogelijk maakt winkelruimte voor een periode van één tot vier weken te gebruiken. De komende week is de ruimte volledig ingericht als wellnessresort. Bezoekers kunnen zonder afspraak gratis energie bijtanken.

Door zich te laten masseren aan voeten, nek, schouders en hoofd. Of door plaats te nemen op een van de Zweedse spijkermatten, die de doorbloeding in vermoeide voeten stimuleert. Rustgevende muziek en een kalmerende geur zorgen voor een prettige atmosfeer. Behalve de winkel in Amstelveen zijn er ook wellnesswinkels in Amsterdam (Kalverstraat), Rotterdam (Lijnbaan) en Groningen (Guldenstraat).

Op zoek naar evenwicht in leven

Optimel wil mensen helpen bij het zoeken naar evenwicht in hun leven. ‘Evenwicht betekent voor ons bewegen, gezond eten en drinken, ontspannen en af en toe er lekker op uit’, aldus Carien de Bas, Marketing PR Manager Optimel. ‘Met onze wellnessparadijsjes op drukke winkellocaties maken we het mogelijk om die zaken te combineren.

Tijdens een dagje shoppen kunnen mensen lekker ontspannen onder het genot van een gezond drankje.’ Om consumenten verder de kans te geven te ontspannen, start Optimel in september met de saunaspaaractie. Net als in voorgaande jaren kunnen mensen via de aankoop van Optimel-producten punten sparen die recht geven op gratis saunatoegang voor elke tweede bezoeker.

Elke dag kans op een saunaweekend

Bezoekers van de vier Optimel-resorts maken kans op een volledig verzorgd saunaweekend. Elke dag wordt er een arrangement verloot. De winkels zijn open tot en met zondag 12 september. De saunaspaaractie loopt tot en met eind dit jaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.