Bijgewerkt: 18 juni 2024

Voetganger aangereden door snorfiets

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
27-09-2010

Een 37-jarige man is zaterdagochtend 25 september vroeg 2 uur 15 aangereden door een snorfiets op de Amsterdamseweg. De man, die op de stoep liep, stak het fietspad over om naar een gereedstaande taxi te gaan. Op dat moment kwam er een snorfiets aanrijden, zonder verlichting en met grote snelheid.

De 19-jarige snorfietser reed tegen de man aan en kwam daarbij ook zelf ten val. Ambulancepersoneel dat toevallig langsreed, verleende eerste hulp. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het bloed van de 19-jarige man wordt onderzocht op het gebruik van alcohol.

Dronken man rijdt ambulancemedewerker bijna omver

Een ambulancemedewerker die eerste hulp verleende bij bovengenoemd incident op de Amsterdamseweg, is bijna omver gereden door een bestuurder van een bestelauto. Toen agenten ter plaatse de bestuurder wilden aanhouden, werd hij zeer agressief. Eenmaal aangehouden, bleek de 23-jarige man ruim twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt; ook kreeg hij een rijverbod opgelegd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.