Bijgewerkt: 26 mei 2024

Voetbaltoernooi bij NFC

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
02-09-2011

Sander van Groeningen organiseert zondag 11 september 2011 met hulp van Jongerenwerk Amstelveen een voetbaltoernooi bij NFC. Jongeren nemen het op tegen handhavers, straatcoaches, politici en medewerkers van de gemeente.

Het toernooi start om 12.00 uur op het terrein van NFC aan de Sportlaan. Na afloop is er voor de deelnemers een gratis BBQ. Aanmelden kan nog tot en met donderdag 9 september via jongerenwerk@amstelveen.nl .

Sander van Groeningen:’Tijdens mijn stage op het raadhuis kwam ik erachter, dat er een speciale regeling bestond voor jongeren die leuke activiteiten en evenementen willen organiseren in de stad. De gemeente verleent (financiële) ondersteuning aan Amstelveense jongeren met een goed idee. Al langere tijd leek het me leuk om een voetbaltoernooi te organiseren. Met behulp van jongerenwerkers van de gemeente en NFC is het zondag 11 september zover. Naast het sportieve karakter van het evenement draait het natuurlijk ook om de gezelligheid’.

Wethouder Raat: ‘Ik was direct enthousiast over het voorstel van Sander. Ik hoop, dat het andere jongeren motiveert om zelf ook activiteiten te organiseren. Ik wil benadrukken dat in deze stad veel mogelijk is als je zelf het initiatief neemt. Van modeshow tot dansfeest in P60. Bij deze roep ik alle jongeren in Amstelveen op om ideeën aan te dragen via www.amstelveen.nl/idee’ .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.