Bijgewerkt: 27 mei 2024

Voetballer Huntelaar bezoekt voetbalvereniging RODA '23

Nieuws -> Sport

Bron: Astrid van Ballegoy
15-01-2015

Voetbalvereniging RODA '23 in Bovenkerk (Amstelveen) is in feeststemming. Eén van hun leden, de 22-jarige Sjoerd ten Asbroek, won voor zijn club een prijsvraag van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Helden Magazine. De Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Helden Magazine hebben in een prijsvraag aan voetbalverenigingen gevraagd hoe het met het respect bij de vereniging staat. Sjoerd ten Asbroek van RODA '23 deed mee, schreef een verhaal en won de wedstrijd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Dirk Klaas Jan (Klaas-Jan) Huntelaar (1983) is een Nederlandse voetballer die bij FC Schalke 04, een professionele Duitse voetbalclub in Gelsenkirchen en in het Nederlands Elftal speelt. Hier op de foto schiet hij een voetbal door de flyer van de tentoonstelling van Herman Brood op 28 november 2008 in het Museum Jan van der Togt in Amstelveen om daarmee de expositie te openen


Door het winnen van deze wedstrijd wordt niet alleen Sjoerd, maar de hele vereniging in het zonnetje gezet. Aanstaande zondag 25 januari 2015 barst er een feest los bij de Bovenkerkse club. De prijs bestaat uit: een bezoek van topvoetballer Klaas-Jan Huntelaar, een Hunters Spelregeldag, de officiële opening van het Supportershome van Nederland Schoon, een spellencircuit van de Foundation van de topvoetballer. Ook Frits en Barbara Barend van Helden Magazine komen langs om de festiviteiten extra kracht bij te zetten.

"Hartstikke leuk, dat we hebben gewonnen," vertelt RODA-voorzitter Erik de Vries. "Voor alle jeugdleden is het natuurlijk fantastisch om een voetballer als Huntelaar in levenden lijve te ontmoeten." Winnaar Sjoerd ten Asbroek (22), Rodiaan in hart en nieren, is door het dolle heen met de winst. "Super gaaf natuurlijk. Normaal zie je zo'n prijsvraag en dan denk je 'goh, leuk om aan mee te doen', vervolgens word je op een ochtend gebeld en ben je echt heel erg verrast. Super!" Lees hier de winnende inzending van Ten Asbroek 'Plezier voor iedereen' Adres: RODA '23 Noorddammerweg 48-C, 1187 ZT AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.