Bijgewerkt: 26 mei 2024

Voetbalgala in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: BixBox
11-04-2011

Een echt voetbalgala in Amstelveen. Het zal in 2011 werkelijkheid zijn. De redactie van de veelgelezen sportsite SportAmstelveen.nl (meer dan 100.000 unieke bezoekers per jaar) is verantwoordelijk voor de organisatie.

Op 19 mei 2011 zal het eerste Amstelveense voetbalgala een feit zijn. Als locatie is het poppodium P60 gekozen. Vorig jaar, in 2010, werd er al voorzichtig een avond georganiseerd voor de topscorers van Amstelveen. Ook hiervan was www.sportamstelveen.nl de initiator. Toen werden alleen de drie topscorers van alle zaterdag- en zondagverenigingen gehuldigd.

Dit jaar zal het een echt voetbalgala worden. Niet alleen de topscorers, maar bijvoorbeeld ook de ‘Coach van het Jaar’ en de ‘Speler van het Jaar’ worden in het zonnetje gezet. De avond wordt muzikaal omlijst met diverse artiesten.

Doel is het Amstelveense amateurvoetbal verder op de kaart te zetten. Het programma op donderdagavond 19 mei vangt om 20.00 uur aan (kassa open om 19.30 uur) en is voor elke Amstelveense voetballiefhebber, manlijk of vrouwelijk, bedoeld.

Het programma is een idee van de ‘bekende’ Amstelveners Mathijs Groenewoud (RTV Noord-Holland) en Maarten Bax (ex-AT5 en ex-RTV Noord-Holland). Kaarten kunnen besteld worden via o.a.: café The Pub en café De Manen en SportAmstelveen.nl. Voor meer informatie: info@sportamstelveen.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.