Bijgewerkt: 20 mei 2024

Voetbalgala 2012 in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Maarten Bax
14-05-2012

Vorig jaar organiseerde SportAmstelveen voor het eerst een echt voetbalgala in Amstelveen. Het werd een succes. Maar liefst 350 voetballers en voetballiefhebbers uit Amstelveen kwamen op het evenement af. Daarom komt er nu een tweede gala, wederom met veel show en prijzen. Op donderdag 24 mei 2012, in P60 is het zover.

voetbal Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Voetbalgala 2012 in Amstelveen


De drie topscorers van alle zaterdag- en zondagverenigingen worden gehuldigd, maar bijvoorbeeld ook de ʻCoach van het Jaarʼ en de ʻSpeler van het Jaarʼ worden in het zonnetje gezet. Dirk Franken, middenvelder van NFC, was vorig jaar de verkorene. Doel is het Amstelveense amateurvoetbal verder op de kaart te zetten.

Het programma op donderdagavond 24 mei vangt om 20.00 uur aan (kassa open om 19.30 uur) en is voor elke Amstelveense voetballiefhebber, manlijk of vrouwelijk, bedoeld. Het programma is een idee van de ʻbekendeʼ Amstelveners Mathijs Groenewoud (ex-RTV Noord-Holland) en Maarten Bax (ex-AT5 en ex-RTV Noord- Holland). Kaarten (€ 15.-) kunnen van af 14 mei besteld worden via café De Manen en SportAmstelveen.nl. Voor meer informatie: info@sportamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.