Bijgewerkt: 20 mei 2024

Voetbalclub s.v. RAP Talentendag 2011

Nieuws -> Sport

Bron: s.v. RAP
08-02-2011

KOM NAAR DE S.V. RAP TALENTENDAG OP 23 FEBRUARI 2011

Haal meer uit jezelf als voetballer!

Voetbalclub s.v. RAP organiseert op woensdag 23 februari 2011 weer de eerste Talentendag van dit jaar. Rap is op zoek naar nieuw talent voor de jeugdopleiding volgend seizoen. Wil jij goede voetbaltraining en heb je de ambitie om nog beter te leren voetballen? Meld je dan vandaag nog aan via onze website www.talentendagensvrap.nl Jongens en meisjes tussen de 5 en 13 jaar zijn van harte welkom.

voetbal  Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2011)

Voetballers


Wat houdt de s.v. Rap Talentendag in?

De Talentendag bestaat uit een training van een uur (half uur voor de kleinsten) en wordt gehouden op kunstgras. Je wordt ontvangen door onze trainers en je ouders krijgen informatie over onze club.

We noteren je naam, geboortedatum en adres en na een week laten we je weten of je een keer kunt trainen met één van onze teams. Daarna zullen we samen bespreken of je komend seizoen één van onze teams kan komen versterken.

Hoe werkt het?

Meld je aan op de website of schrijf je maximaal een half uur voor aanvang in op de club zelf. Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

Van 10:30 - 11:45 uur: Training voor kinderen geboren 2003 t/m 2005

Van 12:00 – 13:15 uur: Training voor kinderen geboren 2001 t/m 2002

Van 13:30 – 14:45 uur: Training voor kinderen geboren 1999 t/m 2000

Van 15:00 – 16:15 uur: Training voor kinderen geboren 1997 t/m 1998

Deze tijden gelden ook voor keepers.

Haal meer uit jezelf als voetballer!

s.v. RAP heeft de ambitie uit te groeien tot een erkende opleidingsclub. De club is prachtig gelegen op het sportpark ’t Loopveld, op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen. Bij ons leer je voetballen zoals het bedoeld is: snel, aanvallend en verzorgd. We vinden ‘gewoon een beetje leuk voetballen’ niet voldoende: we willen uit je halen wat in je zit. Dat doen we door je goed te begeleiden en je in je ontwikkeling te volgen, door o.a. een speler volgsysteem.

Onze teams spelen op hoog niveau. De C1 speelt hoofdklasse, D1 speelt 1e klasse, E speelt mee in de E-top competitie en de F1 speelt 1e klasse. De teams van RAP spelen niet alleen om te winnen, maar ook om te leren. Onze spelers vallen op door sportiviteit en inzet.

We trainen vaak drie keer per week. Alleen de kinderen jonger dan negen jaar trainen twee keer per week. Onze trainingen zijn intensief, duren anderhalf uur en worden gegeven door gediplomeerde en gedreven trainers.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.