Bijgewerkt: 18 mei 2024

Vliegende start voor DVH-Amstelveen in Praag

Nieuws -> Sport

Bron: DVH
28-08-2012

Op de eerste dag van de Europese Super Cup in Praag, troffen de heren van DVH-Amstelveen het Kroatische Medvedi. Vooraf werd Medvedi als de minste ploeg in deze poule ingeschat, en die inschatting bleek aardig te kloppen. DVH walste met groot machtsvertoon over de tegenstander heen.

In slechts 3 innings werd Medvedi met 17-0 van het veld geveegd. Homeruns van Anthony Beaumont (2x), Jeffry Visser en Jarryd Farrell en nog 13 andere hits deden het werk aan slag. Verdedigend combineerden pitchers Richard Haldane en Bryan Newton drie perfecte innings, dus stonden geen enkele honkloper aan de Kroaten toe.

Een uitstekende start dus, waarin ook goed aan het run-gemiddelde is gewerkt, mocht dat voor de eindstand in de poule belangrijk worden. Dinsdag 28 augustus 2012 staan twee zwaardere krachtmetingen op het programma tegen Chomutov uit Tsjechie en de Horsholm Hurricanes uit Denemarken, de kampioenen van vorig jaar in de Europa Cup 1. Als DVH-Amstelveen één van beide wedstrijden weet te winnen, is het zeker van de volgende ronde.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.