Bijgewerkt: 21 juni 2024

Vivid Sessions XL in april 2024 in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
13-03-2024

Muzikant, marketeer en verbinder pur sang Isaac Bullock komt weer met zijn succesvolle #vividsessions naar P60. De Vivid Sessions zijn inmiddels ruim 10 jaar dé hangout place voor bekende en beginnende muzikanten, maar ook voor live-muziekliefhebbers.

Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray, Anderson Paak. en Larry Graham zijn een paar van de talloze special guests die op deze sessie gespeeld hebben. Het doel is en blijft altijd; een platform zijn waar aanstormende talenten en doorgewinterde muzikanten elkaar ontmoeten én van elkaar leren, door samen te spelen voor een open minded audience. Learning by doing!

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2022)

Isaac Bullock

Over de Vivid Sessions: Tijdens de Vivid Sessions, elke keer begeleid door een unieke huisband, krijg jij de kans om het podium te betreden met je idolen. Stap op de avond zelf naar sessieleider Isaac en speel de sterren van de hemel tijdens deze bijzondere jam. Dus, ben jij helemaal thuis in de muziek? Heb jij zin in een lekkere jam? Kom dan naar de aanstaande Vivid Sessions bij P60. Van Soul en Funk tot Hip Hop, van Jazz tot Pop & R&B, niks is te gek! Zien we je daar?

De basisbezetting zal deze avond bestaan uit: Annemieke (Miekes Voice) – Vocalen, Quinten Huigen – Vocalen/Gitaar, Dirk de Nijs (Suzan & Freek) – Drums, Rik van der Ouw – Bas, Marko Dundovic – Toetsen, Isaac Bullock - Host/Vocalen/Sessieleider

Woensdag 24 april 2024 kan jij bij de Vivid Sessions in Amstelveen zijn. Meedoen is gratis! Kijk voor meer informatie op: https://p60.nl/2024/vivid-sessions-aprAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.