Bijgewerkt: 3 juni 2023

Vijf winkeldieven aangehouden in Alkmaar

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Regio Noord-Holland Noord
23-02-2011

Vier vrouwen en een man in de leeftijd van 19 tot en met 41 jaar, afkomstig uit Amsterdam en Amstelveen zijn dinsdagmiddag 22 februari 2011 rond 15.00 uur aangehouden op het Hofplein en het Doelenveld in Alkmaar.


Grotere kaart weergeven Het Doelenveld in Alkmaar

De politie kreeg een melding dat er drie mensen vermoedelijk gestolen spullen in een auto stonden te laden op het Doelenveld. De auto werd daar aangetroffen, de verdachten echter niet. Op zoek naar hen, kwam een agent onderweg een man en een vrouw tegen met een geprepareerde tas.

Zij liepen naar een auto, die geparkeerd stond op het Hofplein en begonnen spullen uit de tassen over te laden in een vuilniszak. Het bleek hier om gestolen kleding te gaan. De man en de vrouw werden aangehouden.

Ondertussen waren de drie vrouwen die bij de auto op het Doelenveld hoorden, hier ook weer gearriveerd. In de auto lagen een aantal vuilniszakken die vol zaten met voor enkele duizenden euro’s kleding. Ook deze drie vrouwen werden aangehouden. De vijf verdachten zijn in verzekering gesteld.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.