Bijgewerkt: 3 maart 2024

Vier de lente van 2016 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
18-02-2016

Stadshart Amstelveen is van 26 februari tot en met 18 maart 2016 dé plek om de lente te beleven én te proeven. Het winkelcentrum verwelkomt het nieuwe modeseizoen traditiegetrouw met een grote hoeveelheid kleurige bloemen en een grastapijt door het hele winkelcentrum. Nieuw dit jaar is, dat meerdere kledingwinkels wisselende outfits uit de nieuwe collecties presenteren op paspoppen die verspreid door het Stadshart staan.

Daarnaast organiseert Stadshart Amstelveen verschillende leuke activiteiten, zoals een workshop bloemschikken, een proeverij in het Vershart en een speciale fotostudio, waar mensen zich kunnen laten fotograferen in voorjaarssferen.

Foto Amstelveen
(Bron Stadshart Amstelveen - 2016)

Stadshart Amstelveen is van 26 februari tot en met 18 maart 2016 de plek om de lente te beleven en te proeven


Workshop bloemschikken en lenteproeverij. Op het Binnenhof in Stadshart Amstelveen vindt op zaterdag 27 februari 2016 een cursus bloemschikken plaats. In samenwerking met Ward Grimbergen Bloemenhandel wordt uitgelegd, hoe een perfecte bos bloemen wordt geschikt om daarmee de lente in huis te halen. Op zaterdag 5 maart staat er een bijzondere proeverij op het programma. In samenwerking met de ondernemers in het Vershart nodigt Stadshart Amstelveen fijnproevers uit voor deze 6-gangen lenteproeverij met onverwachte culinaire hoogtepunten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

De ingang van het warenhuis 'De Bijenkorf' in Stadshart Amstelveen


Deelname aan deze activiteiten is exclusief voor Personal Shopping Card-houders. Zij kunnen zich inschrijven voor deze activiteiten door een e-mail te sturen aan info@stadshartamstelveen.nl  onder vermelding van de activiteit, naam en hun klantenkaartnummer.

Professionele foto in voorjaarssfeer

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 is het voor Personal Shopping Cardhouders mogelijk  een professionele foto van zichzelf, met het gezin, of met vriend of vriendin te laten maken op het Binnenhof. Gedurende dit hele weekend is er een fotograaf van PicturePeople aanwezig om professionele foto’s te maken in voorjaarssfeer compleet met strobalen en bloemenversiering.

Extra koopavond op vrijdag 26 februari. Ook binnen deze periode valt de extra koopavond. Op vrijdag 26 februari 2016 kunnen de bezoekers van 18.00 – 21.00 uur gratis parkeren in de Stadsplein parkeergarage. Tevens is er op verschillende plekken in het winkelcentrum live muziek en worden er glazen Prosecco uitgedeeld door hostesses. Op deze avond kan de bezoeker extra voordelig shoppen en eten & drinken.

Een uitgebreid overzicht van de activiteiten rondom Unexpected Spring met informatie en tijden staat op www.stadshartamstelveen.nl . Ook de Personal Shopping Card is, gratis, te verkrijgen via de Amstlvn-app, de website en bij de receptie in het winkelcentrum.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.