Bijgewerkt: 2 oktober 2023

Verkeerschaos blijft uit bij afsluiting A9

Nieuws -> Gemeente

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
10-08-2005

Tot op heden is een lokale verkeerschaos uitgebleven door de afsluiting van de op- en afritten van Rijskweg A9 bij de Keizer Karelweg (centrum).

Die vrees bestond omdat eveneens een groot deel van de N201 momenteel is afgesloten. De gemeente meldt dat tot op heden vooral voorbereidende werkzaamheden hebben
plaatsgehad en dat de intensieve werkzaamheden met daadwerkelijke afsluitingen vanaf vanavond of morgen plaats zullen hebben.

Afgelopen maandag werd een start gemaakt met de eerste fase van wegwerkzaamheden aan de Keizer Karelweg ten behoeve van een nieuwe asfaltlaag. Het verkeer wordt aan de hand van borden omgeleid. Tot en met vrijdag 12 augustus zijn de oprit van de A9 richting Schiphol/Haarlem en richting Utrecht afgesloten. Het weekend aansluitend, 12 (19.00 uur) tot en met 15 augustus (05.00 uur), is de oprit richting Schiphol/-Haarlem afgesloten in het kader van fase 2.

Vanuit Haarlem kan dan ook niet afrit Amstelveen-Zuid worden genomen. Fase 3 en 4 van de werkzaamheden hebben in de weekeinden van 19-22 augustus én 26-29 augustus plaats.

Ook de Gondel in Waardhuizen/Middenhoven wordt binnenkort van een nieuwe asfaltlaag voorzien.
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.