Bijgewerkt: 17 mei 2022

Vereniging Amstellandkunst uitnodiging naar Atelierroute Amstelveen 2013

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vereniging Amstellandkunst
24-09-2013

Geachte Kunstliefhebber!

Voor de 22e keer openen ruim 70 kunstenaars uit Amstelveen de deuren van hun ateliers en in de voormalige bibliotheek in Middenhoven, Orion 19 op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2013, 11.00-17.00 uur!

Vereniging Amstellandkunst(VAK) doet dit jaar mee met een groot aantal van haar leden. Wij prijzen ons zeer gelukkig, dat wij gedurende deze tweedaagse kunstmanifestatie, met 18 professionele beeldend kunstenaars deze mooie ruimte van ruim 700 m² mogen betrekken.

Een gevarieerd aanbod van meerdere disciplines, zoals schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, edelsmeden en mixed media zal op een verrassende en eigenzinnige wijze aan u worden tentoongesteld.

atelierroute Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2013)

De flyer van de Atelierroute Amstelveen 2013


De kunstenaars zelf zullen tijdens deze dagen aanwezig zijn en alle tijd hebben om u te woord te staan. Vaak is het interessant om te horen, hoe een kunstwerk tot stand is gekomen en is men verbaasd over het lange traject dat hieraan vooraf gaat.

Daarnaast zullen doorlopend diverse workshops worden gegeven, geheel vrijblijvend en kostenloos. Uiteraard zal ook de innerlijke mens niet worden verwaarloosd. Graag heten wij u tijdens deze Kunstdagen van harte welkom op Orion 19 en zien wij uw komst met belangstelling tegemoet.

Met hartelijke groet,

Karina Tan, voorzitter Vereniging Amstellandkunst /VAK

Kijk ook rond op de website van de Kunstuitleen Amstelveen over de Atelierroute Amstelveen 2013Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.