Bijgewerkt: 26 mei 2024

Verdachte overval Amstelveense supermarkt opgepakt

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
14-12-2011

Op dinsdagavond 13 december 2011 werd een supermarktfiliaal van Jumbo in Groenhof in Amstelveen overvallen. Drie weken eerder gebeurde dat op eenzelfde manier. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond half acht ’s avonds rende, in het winkelcentrum Groenhof in Amstelveen, een gemaskerde man een supermarktfiliaal binnen. Direct ging hij op een van de kassa’s af. De caissière schrok, ze snelde weg.

Het verwarde de overvaller dusdanig, dat hij de benen nam. Een aantal mensen ging achter de man aan, op de plek waar ze hem uit het zicht verloren, nam de inmiddels gearriveerde politie het over. Agenten stelden een onderzoek in, en troffen de kleding aan die de overvaller droeg.

In de loop van de avond werd een verdachte getraceerd, en aangehouden. Drie weken geleden, op de avond van 20 november, werd het supermarktfiliaal op eenzelfde manier overvallen. De verdachte die 13 december werd aangehouden, wordt vandaag gehoord.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.