Bijgewerkt: 20 maart 2023

Veiling in de Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
19-08-2010

Op zondag 5 september 2010 zal veilingmeester Jan de Bruin om 15.00 uur een groot aantal kunstwerken veilen in de Kunstuitleen Amstelveen. Tientallen kunstwerken, maar ook sieraden, tassen en design gaan op een gezellige en vrolijke manier, en onder het genot van een drankje  onder de hamer. 

Jan de Bruin geeft bij elk werk een korte beschrijving van kunstenaar en techniek. De mensen die eerder bij een veiling in de Kunstuitleen zijn geweest, weten dat  mooie werken voor zeer lage prijzen uw eigendom kunnen worden. De veiling is voor iedereen toegankelijk, zeker ook voor niet leden.

Voorafgaand aan de veiling  is er tussen 14.00 en 15.00 uur de mogelijkheid om de kunstwerken te zien. Op onze website vindt u een digitale catalogus . Hans Wap, Dana Andreev, Gea Karhof, Jan Cremer, Letitia de Haas, Corneille en Anton Martineau zijn een aantal namen van kunstenaars waarvan werk geveild zal worden. U vindt de Kunstuitleen aan het Stadsplein 103 op de 1e etage van de bibliotheek. Voor meer informatie kunt u bellen; 020-6452333 of kijken op www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.