Bijgewerkt: 20 mei 2024

Vechtpartij tussen meerdere personen in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
17-01-2019

'Op woensdagmiddag 16 januari 2019 rond 15.30 uur werden meerdere politieauto's via de Gemeenschappelijke Meldkamer Amsterdam gestuurd naar het Stadsplein Amstelveen. Daar zou een vechtpartij zijn tussen meerdere personen. Onder andere hondengeleiders, collega's van Politie Amsterdam Zuid-Buitenveldert en meerdere auto's van ons bureau gingen direct onderweg. Ter plaatse werd er niet meer gevochten, maar was er veel aanloop van jongeren uit Amstelveen en omstreken.' – meldt Politie Amstelveen op Facebook.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2019)

Het Stadsplein Amstelveen op 16 januari 2019


'Er is groot een onderzoek ingesteld, er zijn getuigen gehoord en camerabeelden veiliggesteld. Ook is van de aanwezige jongeren de identiteit vastgesteld en zijn er diverse foto's gemaakt. Enkele minuten later ontvingen wij een melding van een slachtoffer met een steekwond. Hij werd aangetroffen nabij de Ambrosiuslaan in het Keizer Karelpark. Direct is er eerste hulp verleend door onze collega's en de aanwezige medewerkers van de Ambulance Amsterdam. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn wonden vervoerd naar het ziekenhuis.

We denken dat de vechtpartij op het Stadsplein en het aantreffen van een gewond slachtoffer iets met elkaar te maken heeft. De Districtsrecherche-Zuid heeft het onderzoek van ons overgenomen. Mocht je getuige zijn geweest, foto's of filmpjes hebben van de vechtpartij, dan horen we dat graag! Neem contact op met onze collega's van de Districtsrecherche-Zuid via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.