Bijgewerkt: 21 juli 2024

Vanaf november is Amstelveen InZicht ook op vrijdagochtend geopend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
29-10-2019

Belevingscentrum Amstelveen InZicht is vanaf november 2019 iedere vrijdagochtend om 9 uur open. Ook wordt de zaterdagopenstelling aangepast. De openingstijden sluiten op deze manier beter aan bij het publiek. Sinds de opening in 2017 bezochten al ruim 10.000 geïnteresseerden het belevingscentrum. Tot voor kort was Amstelveen InZicht de eerste en derde zaterdag van de maand geopend. Dit wordt nu enkel de eerste zaterdag van de maand. Door wekelijks de vrijdagochtend te openen is het belevingscentrum jaarlijks meer uren open dan voorheen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Het gebouw van de Bibliotheek Amstelveen en Libris Venstra op het Stadsplein. Op de tweede etage is het Belevingscentrum Amstelveen InZicht gevestigd


Amstelveen InZicht, gevestigd aan het Stadsplein boven de bibliotheek, is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart. Amstelveen InZicht is per november geopend op woensdag en donderdag van 12:00 tot 17:00 uur, op vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en de eerste zaterdag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.amstelveeninzicht.nl. Adres: Stadsplein 103 1181 ZM Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.