Bijgewerkt: 3 maart 2024

Van Zaal is Ondernemer van mei 2013 Greenport Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Greenport Aalsmeer
16-05-2013

Hollandse jongens met kennis van zaken die goed werk afleveren, dat is Van Zaal

Vanuit de Greenport Aalsmeer ontwikkelt, produceert en installeert Van Zaal wereldwijd technische en duurzame systemen voor de glastuinbouw en utiliteit sectoren. De organisatie is verdeeld in drie divisies: Logistiek, Klimaat & Energie en Service & Advies. Van Zaal ontwikkelt en produceert de systemen in haar eigen fabriek.

Eline Kikkert van Van Zaal licht toe: "Wij zijn als geen ander in staat snel en goed in te spelen op veranderingen in de markt en op specifieke wensen van onze klanten. Van Zaal kan altijd voor elk project een totaaloplossing bieden. Onder meer door jarenlange samenwerking met dochterondernemingen, partners en allianties, elk met hun eigen specialisme.

kikkert Amstelveen
(Bron Greenport Aalsmeer - 2013)

Eline Kikkert, marketing, communicatie en PR bij Van Zaal


De specifieke technieken voor mechanische transport installaties worden ook ingezet voor show- en decorsystemen in theaters. Daarom werkt dochteronderneming STS, met oplossingen voor theaterproducties, films en evenementen, ook vanuit de Van Zaal fabriek."

Greenport Aalsmeer zet zich in om de (inter) nationale concurrentiepositie van de hele sierteeltsector te versterken en verder uit te bouwen. Greenport Aalsmeer richt zich op 5 thema's: Ruimte en bereikbaarheid, Duurzaamheid, Kennis en Innovatie, Arbeidsmarkt en onderwijs, Positionering en imago. Eline over de thema's: " Uiteraard menen wij, dat alle thema's voor de bedrijven in deze regio van groot belang zijn. Ik zal een paar concrete voorbeelden voor ons noemen: Van Zaal is erkend Leerbedrijf en trekt veel medewerkers lokaal aan.

Genoeg en breed aanbod op de arbeidsmarkt door goed technisch onderwijs is dus belangrijk voor ons en wij dragen daar zelf - middels beroepsopleidende (BOL) en beroepsbegeleidend (BBL) leerwegen en onze aanwezigheid op open dagen van diverse ROC's - graag aan bij.

Het bedrijft streeft sinds de oorsprong van de onderneming naar innovatie, wij hebben een aantal patenten op duurzame oplossingen op het gebied van klimaat & energie vraagstukken, die kennis delen wij graag bijvoorbeeld door presentaties op informatiebijeenkomsten. De 'Kas Zonder Gas' bij phalaenopsis kweker Maurice van der Hoorn in Ter Aar is een goed voorbeeld. Een innovatief en duurzaam project waar veel (inter)nationale interesse voor is."

Van Zaal werkt vanuit de Greenport Aalsmeer. Ook in de toekomst ziet Van Zaal, dat Greenport Aalsmeer van groot belang blijft. "Van Zaal wil graag een belangrijke lokale rol behouden en daarnaast wereldspeler zijn. Hollandse jongens met kennis van zaken die goed werk afleveren. Professioneel en persoonlijk. Dat Greenport Aalsmeer daar op haar manier aan bijdraagt is voor ons zowel voor de regiofunctie als op het wereldspeelveld van wezenlijk belang."

Van Zaal realiseert met bijna 100 vaste medewerkers een omzet van ruim 30 miljoen euro per jaar. Ze willen succesvol zijn, streven naar kwaliteit en zijn resultaatgericht. Dat uit zich in aandacht voor hun klanten en in betrokkenheid bij hun medewerkers. Van Zaal is een organisatie met een gezicht én wil dat graag blijven!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.