Bijgewerkt: 16 oktober 2021

VVD-Amstelveen kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2014

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
23-10-2013

“Ervaring en vernieuwing”

De VVD-Amstelveen heeft de advies kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 gepresenteerd. De lijst wordt aangevoerd door wethouder Herbert Raat, die al eerder tot lijsttrekker was gekozen. Lijstduwer is oud bestuursvoorzitter Rolf Thung. Tussen beide bekende gezichten staat een enthousiaste en betrokken groep liberale Amstelveners die zich wil inzetten voor onze gemeente.

noomen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De fractievoorzitter van VVD-Amstelveen Kees Noomen (l) overlegt met VVD wethouder Herbert Raat, tijdens de raadsvergadering op 3 juli 2013


Fractievoorzitter Kees Noomen staat op plaats 2. Inza Gast, de eerste vrouw op de lijst, staat op plaats 3. De zittende raadsleden Tom Ponjee en Hans Bulsing staan op plaats 4 en 5. Op plaats 6 staat nieuwkomer Rob Ellermeijer. Op plaatsen 7, 8 en 9 staan de bekende gezichten van Paul Feenstra, Walter Vervenne en Victor Frequin. Op plaatsen 10, 11 en 12 staan weer nieuwkomers; Janneke Leegstra, Remco Snoek en Tom Coumans.

VVD Amstelveen voorzitter Claudio Mancinelli: ‘De afgelopen jaren heeft de VVD in Amstelveen orde op zaken proberen te stellen. Er zijn goede resultaten geboekt voor bijvoorbeeld de veiligheid, onderwijs en financiën. Deze lijn willen wij de komende jaren doorzetten. Ik ben dan ook blij, dat er een conceptkandidatenlijst is gepresenteerd die ervaring combineert met vernieuwing.’

Bij het vaststellen van de lijst is geprobeerd om een goede vertegenwoordiging samen te stellen van de achterban van de VVD Amstelveen. Hierbij is gelet op onder andere ervaring in de politiek en bedrijfsleven, deskundigheid op relevante onderwerpen en betrokkenheid bij de buurt.

De VVD Amstelveen is er trots op, dat Rolf Thung bereid is als lijstduwer te fungeren. Deze oud-toptennisser is als voormalig afdelingsvoorzitter een grote steun voor onze afdeling. Hij is een goed voorbeeld van betrokkenheid, doorzettingsvermogen en passie voor Amstelveen. Het laatste woord is aan de leden van de VVD Amstelveen. Op dinsdag 12 november 2013 vindt de Algemene Leden Vergadering plaats waarop de lijst definitief wordt vastgesteld.

Advies kandidatenlijst VVD Amstelveen gemeenteraad 2014:

1. Herbert Raat
2. Kees Noomen
3. Inza Gast
4. Tom Ponjee
5. Hans Bulsing
6. Rob Ellermeijer
7. Paul Feenstra
8. Walter Vervenne
9. Victor Frequin
10. Janneke Leegstra
11. Remco Snoek
12. Tom Coumans
13. Bas Zwart
14. Tim Lechner
15. Arik Suissa
16. Arjan Gerritsen
17. Marius Rietdijk
18. Frank Kuyper
19. Monique Eikelenboom
20. Ludo Bergkamp
21. Marten Tilstra
22. Iemke Ruige
23. Gerben MoermanAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.