Bijgewerkt: 23 mei 2024

Uw sportvereniging voor 'Sportvereniging van het jaar 2016' nomineren

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
05-10-2016

Elk jaar stelt de gemeente Amstelveen een geldbedrag ter beschikking voor de 'Sportvereniging van het jaar in Amstelveen'. Peter Bot (BBA) wethouder Sport reikt de geldprijs en de wisselbeker uit tijdens Amstelveens Sportgala op vrijdag 20 januari 2017. De jury bestaat uit de directeur van het Sportbedrijf, de beleidsmedewerker sport en de (sportwoordvoerders van) de politieke partijen in Amstelveen. Zij bepalen uit alle binnengekomen nominaties de drie beste nominaties en de winnaar.

Nomineren. Net zoals vorig jaar, kan iedere inwoner van Amstelveen een Amstelveense sportvereniging nomineren voor deze prijs. Wij nodigen u uit om uw sportvereniging te nomineren. U kunt uw nominatie met de antwoorden op onderstaande vragen voor 1 december sturen naar info@sportbedrijfamstelveen.nl  onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Peter Bot (BBA) wethouder Sport


Motivatie. De jury vraagt u, in uw motivatie, antwoord te geven op de volgende vragen:

-Heeft uw vereniging aandacht voor (groepen) jongeren, senioren (55+), vrijwilligers en/of mensen met een handicap?

-Levert uw vereniging een bijdrage aan bevordering van samenwerking, integratie en/of gemeenschapszin in onze samenleving? Voert u bijvoorbeeld een actief beleid tegen discriminatie van homoseksuelen?

-Heeft uw vereniging het afgelopen jaar speciale evenementen georganiseerd?

-Hebben leden van uw vereniging het afgelopen jaar uitzonderlijke sportieve prestaties laten zien?

-Heeft uw vereniging deelgenomen aan samenwerkingsprojecten waarin school en/of de buurt centraal staan?

-Heeft uw vereniging aandacht voor talentontwikkeling?

-Heeft uw vereniging aandacht voor innovaties en/of past uw vereniging vernieuwende inzichten toe binnen de vereniging?

-Heeft uw vereniging een in het oog springende toekomstvisie?

-Heeft uw vereniging een groeiend aantal Amstelveners aan het sporten/bewegen gekregen?

-Heeft uw vereniging in 2016 nog andere successen behaald die in aanmerking genomen moeten worden?

Bekendmaking genomineerden. In december wordt bekend gemaakt welke drie verenigingen kanshebbers zijn voor de prijs. Op het Amstelveens Sportgala zal wethouder Peter Bot de winnaar bekend maken.

Het is weer tijd voor het aanmelden van de sportkampioenen van 2016!

Op vrijdag 20 januari 2017 bieden we onze Sportkampioenen een Sportgala aan in de Emergohal in Amstelveen. Iedereen die in 2016 in Amstelveen kampioen is geworden in zijn of haar sport, willen we uitnodigen voor dit gala.

Sportkampioenen zijn Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) en niet Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2016 individueel, of in teamverband een titel* hebben behaald; in de hoogste afdeling van hun sport**, in de categorieën junior, senior en veteranen. * Nederlands Kampioen en/of Goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische spelen. ** Sporten die erkend zijn door NOC/NSF.

Voor de aanmelding is nodig: de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen. Daarnaast, voor de oorkonde, een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap. U kunt dit voor 1 december 2016 sturen naar info@sportbedrijfamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.