Bijgewerkt: 25 september 2022

'Urban Spa' in het Amsterdamse Bos

Nieuws -> Amsterdamse Bos

Bron: Spa Amsterdam Zuiver
24-06-2009

Op donderdag 25 juni 2009 zal in het Amsterdamse Bos op feestelijke wijze de opening van Zuiver worden gevierd. Dit meest ontspannen stukje Amsterdam zal officieel geopend worden door de burgemeester van Amsterdam, de heer Job Cohen.

Spa Amstelveen
(Spa Zuiver- 2009)

Interieur


Zuiver is een 'urban spa' van internationale allure. Deze wellness van ruim 13.000 m² kenmerkt zich door ruimte, kwaliteit, luxe, rust en perfecte service. Naast de modernste en alle denkbare wellness faciliteiten – zoals aromabaden, een zoutcaldarium, een hamam en een waterval – beschikt Zuiver over een à la carte-restaurant en hotelfaciliteiten met 31 luxe kamers.

Zuiver opent op 25 juni 2009 haar deuren. Gelegen naast Sportcentrum Amstelpark in het Amsterdamse Bos is deze 'urban spa' wat betreft ruimte, rust, kwaliteit, luxe en service van internationale allure. De familie De Ruyter investeerde 12 miljoen euro in de ontwikkeling van deze moderne wellness van ruim 13.000 m².

Spa Amstelveen
(Spa Zuiver- 2009)

Interieur


Naast een à la carte-restaurant, 31 hotelkamers en een ruime parkeergelegenheid, beschikt de spa over 24 massage- en beautybehandelkamers, een zoutcaldarium, diverse soorten sauna’s, whirlpools, speciale douches, aromabaden, een infraroodcabine, een hamam, een waterval en een groot, centraal gelegen zwembad dat van binnenuit doorloopt in de tuin.  Zuiver – Hemels genieten. www.zuiveramsterdam.nl/

Spa Amstelveen
(Zuiver Amsterdam- 2009)

Wellness


Familie De Ruyter?

Sinds enige jaren runt de familie De Ruyter Sportcentrum Amstelpark. Het sportcentrum bevindt zich naast de bosbaan in het Amsterdamse Bos. Deze bijzondere ligging is ideaal voor sport en ontspanning. Binnen het luxueus en compleet opgezette sportcentrum kan de gast een keuze maken uit de sporten tennis, squash, fitness en groepsfitness. Er is tevens een gratis kinderoppas aanwezig.

De familie De Ruyter had 15 jaar geleden een droom om een wellness te ontwikkelen waar de bezoeker kan genieten van rust, ruimte en totale ontspanning. Een wellnessbeleving zoals die in Nederland nog niet bestaat. In vijf jaar tijd ontwikkelden zij het nieuwe concept van Zuiver.

Het afgelopen jaar zijn dagelijks zo’n 80 bouwvakkers bezig geweest met het ontwikkelen van Zuiver. Het project kost in totaal ruim 12 miljoen euro. Op een grondstuk van ruim 50.000 m² is de 13.000 m² spa uiteindelijk gerealiseerd. “We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste.” Een moderne en ruim opgezette spa, dicht bij het centrum van Amsterdam.

Website: Zuiver Amsterdam/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.