Bijgewerkt: 2 december 2021

Unibail-Rodamco wil extra investeren in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Gemeente Amstelveen
05-02-2013

Het Frans-Nederlands vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco heeft aangegeven te willen studeren op mogelijkheden voor versterking van het Stadshart. B en W van Amstelveen heeft besloten mee te werken aan deze studie. Hiervoor is een intentieovereenkomst opgesteld.

stadsplein Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het Stadsplein van Amstelveen


Voor haar studie is Unibail-Rodamco voor een belangrijk deel aangewezen op gegevens van de gemeente. Over de samenwerking en de noodzakelijke werkzaamheden zijn daarom afspraken gemaakt. Naar verwachting zal de studie voor deze zomer zijn afgerond.

De studie zal zich onder meer richten op nieuwe winkelformules en de mogelijkheden die er zijn voor het Stadshart om zijn regionale uitstraling te behouden en wellicht te versterken.

groot Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Wethouder Jan-Willem Groot (CDA)


Wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA): 'Als in deze economische tijden een belangrijke partner wil nadenken over mogelijke extra investeringen in het Stadshart, dan nemen wij dat serieus. Zeker als zou blijken, dat het plan kansen biedt voor Amstelveen op het gebied van werkgelegenheid en economische ontwikkeling. Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar de resultaten van de studie.'

(Unibail-Rodamco is eigenaar van 76 winkelcentra in Europa, waarvan 53 meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar ontvangen. Stadshart Amstelveen heeft 9.3 miljoen bezoekers per jaar [data juni 2012])Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS