Bijgewerkt: 23 juli 2024

Unexpected Fashion in Stadshart Amstelveen op zaterdag 6 april 2019

Nieuws -> Stadshart

Bron: Smith Communicatie
04-04-2019

Stadshart Amstelveen deelt op ludieke wijze 500 goodiebags uit. Aankomend weekend staat het Stadshart in het teken van fashion, goodiebags en kortingsacties tijdens het Unexpected Fashion event op zaterdag 6 april 2019.

Tijdens het event worden bezoekers getrakteerd op o.a., professionele fotografie en goedgevulde goodiebags. Stadshart Amstelveen deelt op een ludieke manier 500 goodiebags uit aan klanten. Een XL shopping bag van 2,5m bij 2,5m wordt op het Binnenhof geïnstalleerd om speciale goodiebags aan het winkelend publiek van Stadshart Amstelveen weg te geven. Deelname alleen voor Personal Shopping Card houders en bij besteding van € 25,- in het winkelcentrum. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Bron Smith Communicatie - 2019)

Gooediebag Station


Goodiebag Station. Om deel te nemen aan het prijzenspel moeten bezoekers in het bezit zijn van de Personal Shopping Card, of zich direct gratis registeren bij een hostess. Daarnaast moeten zij een kassabon ter waarde van minimaal € 25,- uit het winkelcentrum tonen. Voor de machine is een rij gecreëerd met velvet ropes. Aan de voorzijde van de rij staan de presentator en hostessen klaar om de deelnemers te ontvangen. Vervolgens mogen zij aan de hendel trekken. Elke deelnemer wint een goodiebag en het aantal sterren bepaalt de inhoud van de goodiebag. De goodiebag station is er van 12:00 tot 18:00 uur en deelname is mogelijk zo lang de voorraad strekt.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

'Stadshart Amstelveen wordt omgetoverd tot korting paradijs aankomend weekend. Met de Goodiebag Station als hoogtepunt. Op het Binnenhof mag je aan de hendel trekken. Het aantal sterren dat in beeld komt bepaalt de inhoud van je goodiebag' -aldus Ben Verheijen (Centrummanager Stadshart Amstelveen)


National Glamour Day. Zaterdag 6 april is het ook National Glamour Day. Een grote selectie winkels geeft 20% korting op vertoon van het magazine Glamour. In Stadshart Amstelveen geven in elk geval de volgende winkels zaterdag 20% korting: De Bijenkorf, Douglas, Guess, H&M, Hudson's Bay, Hunkemöller, Kruidvat, Levi's, Mango, NA-KD, Pandora, Perry en We Are Labels. Voor meer informatie: https://events.glamour.nl/national-glamour-day

Picture People mobiele fotostudio. Bezoekers kunnen op de foto bij de mobiele studio van Picture People op het Binnenhof, waar de fotograaf zorgt dat je een 'Instagrammable picture' mee naar huis kunt nemen. De fotoshoot en afdruk is gratis op vertoon van je Personal Shopping Card. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl , www.facebook.com/StadshartAmstelveen  en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.