Bijgewerkt: 3 maart 2024

Uitnodiging naar de Douglas Fotostudio

Nieuws -> Stadshart

Bron: Parfumerie Douglas
15-01-2010

De Douglas fotostudio is een exclusief concept dat alleen bij Douglas te ervaren is! Onze klanten kunnen een professionele glamourshooting ondergaan in een prachtig decor.

Ze worden voorzien van een mooie make-up en krijgen na afloop fantastische foto´s. Voor deze complete fotoshoot betaalt de klant slechts € 20,-. Hiervoor wordt men opgemaakt én ontvangt men een glamourfoto naar keuze.

Wanneer er een product uit het uitgebreide assortiment van Douglas aangeschaft wordt bedragen de kosten slechts € 10,-. Uiteraard kunnen er ook meer foto’s aangeschaft worden à € 10,– per foto. Ook voor mannen is de Douglas fotostudio een ware beleving. Want wie wil er nu geen professionele foto´s van zichzelf, waarbij u er op uw best uitziet?

De Douglas fotostudio is al geruime tijd een daverend succes in Nederland. Iedere week is de fotostudio in een andere stad te vinden. De Douglas Fotostudio is van 15 t/m 20 februari 2010 te vinden in Parfumerie Douglas aan het Binnenhof 2 in Amstelveen.

U kunt zich ook nog inschrijven voor deze bijzondere beautyervaring en kunt reserveren in de winkel Amstelveen via 020-6413131

Graag nodigen wij u uit om, uiteraard kostenloos, de Douglas fotostudio zelf te ervaren. Onze specialisten staan klaar om u er zo mooi mogelijk uit te laten zien., Verheug u op een onvergetelijke belevenis, vastgelegd door onze professionele fotografen. Na afloop ontvangt u van ons een CD met alle foto´s die er van u gemaakt zijn. Wij plannen u graag in, tijdens de fotostudioweek in Amstelveen.

Wilt u een afspraak voor uzelf maken, of meer weten over de Douglas fotostudio? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel! Parfumerie Douglas Nederland BVAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.