Bijgewerkt: 18 juni 2024

Tweede Senders voetbaltoernooi succes

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
04-09-2012

Sander van Groeningen organiseerde zondag 2 september 2012 met hulp van Jongerenwerk Amstelveen voor het tweede jaar op rij een voetbaltoernooi bij NFC. Achttien jongerenteams namen het tegen elkaar op. Ook een team gemeentelijke handhavers was van de partij.

senders Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Sander van Groeningen organiseerde zondag 2 september 2012 met hulp van Jongerenwerk Amstelveen voor het tweede jaar op rij een voetbaltoernooi


Sander van Groeningen:’Vorig jaar kwam ik er tijdens mijn stage achter, dat er een speciale regeling bestond voor jongeren die leuke activiteiten en evenementen willen organiseren in de stad. Ik ben toen direct samen met de jongerenwerkers aan de slag gegaan. Het succes van toen smaakte naar meer, vandaar dat we het toernooi dit jaar weer hebben opgezet. Naast het sportieve karakter van het evenement draait het natuurlijk ook om de gezelligheid’.

Wethouder Herbert Raat: 'Ik was direct enthousiast over het voorstel van Sander, een vervolg is dan ook zeker op z’n plek. Ik hoop, dat het andere jongeren motiveert om zelf ook activiteiten te organiseren. Ik wil benadrukken dat in deze stad veel mogelijk is als je zelf het initiatief neemt. Van modeshow tot dansfeest in P60. Bij deze roep ik alle jongeren in Amstelveen op om ideeën aan te dragen via www.amstelveen.nl/idee 'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.