Bijgewerkt: 2 oktober 2023

Tweede Kamerlid Sadet Karabulut van SP in De Meent

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
25-08-2019

Het is allang geen voorpaginanieuws meer: de oorlog in het Midden-Oosten. Maar dat wil niet zeggen dat alles daar nu in rustiger vaarwater is gekomen. In tegendeel. In het Midden-Oosten is een permanente oorlog aan de gang. Wat betekent deze oorlog voor de rest van de wereld? En wat betekent dat voor Nederland? Welke rol speelt ons land met betrekking tot dit oorlogsgebied?

Foto Amstelveen
(Foto SP Nederland - 2019)

Sadet Karabulut (1975) is Tweede Kamerlid voor de Socialistische Partij (SP). Sinds de verkiezingen van 15 maart 2017 houdt zij zich bezig met het portefeuille buitenlandse zaken, defensie en ontwikkelingssamenwerking


Allemaal relevante vragen waar het SP Tweede Kamerlid op in zal gaan. Zij geeft volgende maand een presentatie over de permanente oorlog in het Midden-Oosten. Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp kan de avond gratis bijwonen op vrijdag 6 september 2019 om 20.00 uur in De Meent, Orion 3, Amstelveen. Vanaf 19.30 uur wordt u verwelkomd met een kop koffie of thee. In verband met de grootte van de zaal verzoeken wij u wel om even via de e-mail aan te melden bij de secretaris: polma210@kpnmail.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.