Bijgewerkt: 3 maart 2024

Tweedaagse Pepernotenmarkt 2010 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
08-11-2010

Op zaterdag 27 en koopzondag 28 november 2010 organiseert Star Promotions van 10-17 uur in Centrum Amstelveen een tweedaagse Pepernotenmarkt met de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen.

Pepernoten Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Pepernoten zijn heerlijke snoepgoed en ze zijn gebakken van onder andere: roggemeel met anijs, kaneel, kruidnagel en suiker


Bijna 200 standhouders presenteren op deze gezellige markt op het Stadsplein en de Rembrandtweg een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties,  thema- en feestdag artikelen, enz. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Voor een ieder is er wel iets te vinden.

Naast een veelzijdig aanbod van goederen op de warenmarkt is er op zaterdag 27 nov. ook een stand, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Neem dus verzamelwaar mee.  Ook oude Schoolplaten doen een ieder terugdenken aan die goede oude Schooltijd.

Alle ingrediënten voor een gezellig dagje  'shoppen' zullen aanwezig zijn. Het is daarom zeer de moeite waard om het laatste weekend van november eens te komen kijken naar de vele verrassende en opwindende zaken die op deze twee dagen op en ook onder de kramen liggen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.