Bijgewerkt: 11 juni 2023

Twee woningen vol met verdovende middelen gesloten in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Gemeente Amstelveen
05-09-2014

Vandaag 5 september 2014 zijn op last van burgemeester Van 't Veld twee woningen aan de Groenelaan gesloten. Het betreft een woning aan de Laan van de Helende Meesters en een woning aan de Rio Grande. Beide woningen zijn voor drie maanden gesloten. In de woningen zijn aanzienlijke hoeveelheden verdovende middelen gevonden. De sluiting van de woningen betreft een openbare orde sluiting op grond van de Opiumwet.

Op 17 augustus 2014 heeft de politie in de woning aan de Laan van de Helende Meesters zowel soft- als harddrugs aangetroffen. De politie heeft het materiaal in beslag genomen, afgevoerd en vernietigd. Daarnaast was de gebruiker van de woning in het bezit van een vuurwapen.

Ook aan de Rio Grande wordt vandaag een woning gesloten. In deze woning zijn ongeveer 200 hennepplanten aangetroffen. Ook hier heeft de politie het materiaal in beslag genomen. Indien er sprake is van overtreding van de Opiumwet, zoals bij beide woningen het geval is, heeft de burgemeester de bevoegdheid de woning voor drie maanden te sluiten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.