Bijgewerkt: 11 juni 2023

Twee verdachten schietincident aangehouden

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Utrecht
09-10-2009

De politie heeft twee verdachten aangehouden voor hun vermoedelijke betrokkenheid bij een incident aan de Willem Barentszstraat in Veenendaal op 28 september 2009. Hierbij raakte een 30-jarige man uit Amstelveen gewond, nadat hij met een vuurwapen in zijn been werd geschoten.

De politie stelde een nader onderzoek in. Dit leidde tot de aanhouding op 7 oktober 2009 van een 44-jarige man uit Haarlem en een 42-jarige vrouw uit Amsterdam. Beide zijn in verzekering gesteld.

Getuigenoproep

De politie zet haar onderzoek voort naar de toedracht van het incident en roept getuigen op zich te melden. Uit het onderzoek is gebleken dat de auto waarmee de daders gevlucht zijn, een zilvergrijze Volkswagen, gekomen is vanuit de richting van de Buurtlaan West over de Willem Barentszstraat naar de plaats van het incident.

Heeft u iets gezien, dat met het incident in verband kan worden gebracht, neemt u dan contact op met de politie van het district Heuvelrug via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Lees ook: Amstelvener werd in zijn been geschotenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.