Bijgewerkt: 4 juni 2023

Twee verdachten aangehouden in Kringloop

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
18-09-2009

Agenten die, op donderdagmiddag 17 september 2009 rond vijf uur, een gestolen bestelauto in de gaten hielden hebben twee mannen kunnen aanhouden in de wijk Middenhoven. Achterin lag een eveneens gestolen motor.


Grotere kaart weergeven

Politiemensen hielden bij de Kringloop het geparkeerde voertuig in de gaten. Op het moment, dat deze de straat uitkwam zetten zij een achtervolging in. Na een stopteken werd de bijrijder gearresteerd, maar de bestuurder ging er weer vandoor. Deze raakte echter door een lekke band de macht over het stuur kwijt en reed op het Zuiderkruis tegen een boom.

De chauffeur rende weg, maar werd na aanwijzen van behulpzame omwonenden gevonden, terwijl hij zich probeerde te verstoppen onder een geparkeerde auto. De bestelauto was vorige week gestolen in Duivendrecht, de motor op 17 september in de vroege ochtenduren op de Logger in Amstelveen. De 20-jarige Amsterdammer en 26-jarige man uit Purmerend zijn ingesloten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.