Bijgewerkt: 29 maart 2024

Twee nieuwe winkels in winkelcentrum Kostverlorenhof zijn geopend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
12-04-2022

Zaterdag 9 april 2022 heeft Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken twee nieuwe zaken in winkelcentrum Kostverlorenhof geopend. 'Goed dat dit winkelcentrum weer een extra aanvulling krijgt met deze winkels en er zo weer een completer aanbod is. Zoveel winkels, speciaalzaken en restaurants op één plek maakt Kostverlorenhof wel heel bijzonder. Deze ondernemers staan voor hoge kwaliteit en goede service. Een grote diversiteit aan winkels én een bijzonder aanbod aan ook internationale keukens maakt een bezoek aan Kostverlorenhof de moeite waard'- geeft wethouder Gordon aan.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2022)

Floor Gordon met Khalid Bougrien, Moniem Harouchi en Tourya Arazzouk van Slagerij Amstelveen in winkelcentrum Kostverlorenhof


Door de coronamaatregelen heeft Voetbalshop.nl Amstelveen een feestelijke opening moeten uitstellen en dit was een uitgelezen moment om het alsnog een feestelijk tintje te geven. Met Voetbalshop.nl Amstelveen heeft Amstelveen de voetbalspeciaalzaak waar het recht op heeft. Gevestigd op Kostverlorenhof 147, staat Liam en zijn team klaar om de vele Amstelveense clubs en haar leden 6 dagen in de week van advies te voorzien.

Onlangs heeft Slagerij Amstelveen haar deuren geopend op Kostverlorenhof 12. Met een breed aanbod van dagelijks vers vlees en bijzondere levensmiddelen, heeft de nieuwe onderneming al veel klanten voor zich gewonnen. Naast eigengemaakte worsten kun je bij Slagerij Amstelveen ook terecht voor olijven, alle soorten kruiden en bijvoorbeeld verse baklava.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2022)

Floor Gordon met eigenaar Liam Westerveld van Voetbalshop.nl in winkelcentrum Kostverlorenhof


Voorzitter Atilla Meulenbelt van de BIZ Ondernemersvereniging is blij met deze nieuwe ondernemingen op Kostverlorenhof: 'Na het vertrek van de keurslager in 2020 was er direct behoefte aan een gelijkwaardige vervanger. Die plek is nu gelukkig ingevuld en dat maakt het aanbod voor de dagelijkse boodschappen weer volledig en heel divers. Met Voetbalshop.nl Amstelveen is er een prachtige speciaalzaak bijgekomen waarbij persoonlijk en professioneel advies wederom het onderscheidende karakter van Kostverlorenhof als winkelgebied onderscheidt.'



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.