Bijgewerkt: 23 mei 2024

Twee Urban Arrow bakfietsen terug naar hun blije eigenaren

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
28-08-2020

Afgelopen maandag 24 augustus 2020 konden wij binnen 24 uur twee Urban Arrow bakfietsen terug brengen naar hun blije eigenaren. De bakfietsen waren onafhankelijk van elkaar 's nachts gestolen. Gelukkig waren twee Amstelveners scherp op hun omgeving. Zij zagen de twee achtergelaten bakfietsen staan en belden ons. Om de bakfietsen veilig te stellen hebben wij ze naar het bureau vervoerd.- meldt Politie Amstelveen op Facebook.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2020)

Een Urban Arrow elektrische bakfiets voor het politiebureau in Amstelveen. Zo een bakfiets afhankelijk van de uitvoering kost tussen de 4-7.000 euro, dus het is een zeer kostbare vervoersmiddel


Deze bakfietsen zijn erg gewild bij fietsendieven en worden regelmatig gestolen. Doe altijd aangifte van fietsendiefstal. Alleen dan kunnen wij de fiets terug geven!

Aangifte doen van fietsendiefstal kan heel makkelijk op https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen

Log in met je DigID en noteer zoveel mogelijk unieke kenmerken. Vergeet niet het framenummer te benoemen. Vraag dit na bij de verkoper als deze niet bekend is. Uiteraard adviseren wij alle bakfietseigenaren om bij het stallen de accu te verwijderen en de fiets met 2 (goedgekeurde) sloten vast te zetten aan een stevig object.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.