Bijgewerkt: 11 juni 2023

Twee Amstelveners verdacht van mishandeling aangehouden

Nieuws -> Politie

Bron: Politie regio Brabant-Noord
18-05-2012

's-Hertogenbosch - De politie heeft tijdens het druk bezochte evenement Citymoves aan de Pettelaarse Schans op donderdag 17 mei 2012 vier personen aangehouden. Dat gebeurde rond 17.30 uur ter hoogte van de entree, toen besloten werd vanwege de grote toestroom even geen publiek meer op het evenement toe te laten.


Grotere kaart weergeven De Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch

Enkele mensen van de honderden bezoekers die het terrein nog op wilden, raakten door de veiligheidsmaatregel kennelijk geïrriteerd en er ontstonden her en der kleine vechtpartijtjes. Een Bosschenaar van 27 werd door de beveiliging aangehouden voor vechten en overgedragen aan de politie.

Twee vrouwen van 22 uit Amstelveen werden aangehouden, omdat ze een medewerker van de beveiliging mishandelden. Deze werd gebeten, aan de haren getrokken en incasseerde een elleboogstoot op de lip.

Een 25-jarige man uit 's-Hertogenbosch werd eveneens aangehouden voor mishandeling van een beveiliger. De vier verdachten werden overgebracht naar het politiebureau. Hier is tegen hen proces-verbaal opgemaakt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.