Bijgewerkt: 25 juni 2024

'Tuinstrijd' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
18-04-2013

Onder toeziend oog van de Minister van Groen en Grazernij beginnen op zondag 28 april 2013 om 14.30 uur in of naast het Amstelveens Poppentheater de buurvrouwen Tiny en Diny strijdlustig aan de wedstrijd ‘Wie heeft de mooiste tuin’.

Diny drinkt graag oploskoffie, Tiny liever thee. Diny kijkt graag naar haar kunstbloemen, Tiny houdt van wroeten in de tuin. Diny heeft de gordijnen liever dicht, Tiny houdt van gluren. Maar er is één ding dat Tiny en Diny gemeen hebben: ze kunnen niet tegen hun verlies!

tuinstrijdAmstelveen
(Foto 4hoogachter - 2013)

De dames van de theatergroep '4 hoog achter' in de tuin


Als op een dag de Minister van Gazon, Groen en Grazerij op de stoep staat, wordt duidelijk dat de buurvrouwen Tiny Flantuten en Diny Pol mee moeten doen aan de wijkwedstrijd.

Tijdens de wedstrijd haalt buurvrouw Diny een stiekeme streek uit. Hopelijk weet wijkagent Stomp het op te lossen. Een echte lente-voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar. Of je nu wel of niet van tuinieren houdt. Als je maar van lachen houdt.

Toegangskaarten zijn € 8,00. Reserveren kan telefonisch op dinsdag en donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.