Bijgewerkt: 24 juli 2024

Tuinplanten en zaden te ruilen op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
01-05-2014

Zaterdag 3 mei 2014 van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur zal er op de buitenplaats Wester-Amstel gelegenheid zijn tuinplanten en zaden te ruilen met andere enthousiaste tuinders. Deze ruilbeurs wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Wester-Amstel.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Iris lutescens is een vaste plant uit het geslacht Iris. Het is afkomstig uit Spanje, Frankrijk en Italië, en wordt gekweekt als sierplant in gematigde regio's. Het groeit tot 30 cm, met brede bladeren, het produceren van gele, of paarsblauwe bloemen in de lente. Het geeft de voorkeur droge omstandigheden tijdens de rustperiode in de zomer


Wat kunt u aanbieden?

Opgekweekte tweejarige planten. Opgepotte zaailingen van éénjarige, of vaste planten. Overtollige planten, die u kwijt wilt/moet en waarvan u het jammer vindt om ze weg te gooien. Zaden van éénjarige, tweejarige of vaste planten. Tuintijdschriften, of tuinboeken. U was misschien van plan ze weg te doen, maar een ander maakt u er wellicht blij mee.

Een vriendelijk verzoek: bied uw planten als het enigszins kan aan in potten of in een plastic yoghurtbeker of iets dergelijks, of in een stevige plastic zak, en schrijf de naam van de plant erop. Als u zaden aanbiedt, doet u deze dan in een papieren zakje, bijvoorbeeld een opgevouwen koffiefilter. Adres:  Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen Voor vragen, of meer informatie: info@wester-amstel.nl en  www.wester-amstel.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.