Bijgewerkt: 18 mei 2024

Trainingen voor beginnende lopers Midzomernachtcross 2013

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
18-04-2013

Op 21 juni 2013 organiseert AV Startbaan voor de 34e keer de Midzomernachtcross. Speciaal voor beginnende lopers biedt Atletiekvereniging Startbaan een speciale serie van 8 trainingen, waarmee het mogelijk wordt om de 5 km tijdens de Midzomernachtcross zonder problemen uit te lopen.

 Trainingen en data

Op zaterdagochtend 27 april 2013 is de introductietraining. Naast de looptraining is er ook aandacht voor de theorie van het hardlopen. De introductietraining vindt plaats op de atletiekbaan in Amstelveen. De vervolgtrainingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos, bij de Bosbaan. Naast de training op zaterdagmorgen worden er, bij voldoende belangstelling, alternatieven aangeboden op donderdagavond en woensdagmorgen.

midzomernachtcross Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2012)

Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos


De vierde training vindt eveneens plaats bij AV Startbaan en bevat naast de training weer een stukje looptheorie én de mogelijkheid om je running outfit uit te breiden of aan te passen. Speciaal daarvoor zal De Hardloopwinkel het assortiment presenteren. Meer informatie met de exacte data en tijdstippen volgt.

 Kosten

De kosten voor deze trainingsserie bedragen € 45,00. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor de 5 km tijdens de Midzomernachtcross. Je kunt je inschrijven voor de trainingen via het inschrijfformulier waarmee je je ook voor de Midzomernachtcross inschrijft op www.inschrijven.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.