Bijgewerkt: 29 november 2023

Toneelvereniging Orde der Dwazen zoekt acteurs!

Nieuws -> Oproep

Bron: Johan Th. Bos
29-06-2012

Toneelvereniging Orde der Dwazen is een enthousiaste theatergroep die graag kwalitatief goed theater wil maken, wat toegankelijk is voor een breed publiek. Onze doelgroep is dus niet alleen de kerk, maar de volle breedte van de samenleving.

dwazen Amstelveen
(Foto ODD - 2012)

Leden van de toneelvereniging Orde der Dwazen


De spelers komen uit verschillende kerken rondom Amstelveen en delen de passie en ambitie om vanuit onze christelijke identiteit toneelstukken te maken. Het is niet ons doel om te evangeliseren, of te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden, of een spiegel voor te houden.

Elk jaar werken we aan een nieuwe productie. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor theater op maat en geven we aan het begin van het seizoen een theaterworkshop van een aantal weken.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het derde seizoen en zoeken we naar nieuwe leden. Op 31 augustus 2012 worden er audities gehouden. Daarna willen we in september samen met de nieuwe spelers beginnen met een workshop van vier weken. De repetities van het nieuwe stuk zullen vervolgens in oktober beginnen.

Nieuwe leden kunnen zich bij ons aanmelden via de website www.ordederdwazen.nl of door een e-mail te sturen naar ordederdwazen@gmail.com. Onze repetities worden gehouden op vrijdagavond 19:30 uur, in het gebouw van de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeer. Het adres hiervan is: Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug. Onze uitvoeringen zullen half april plaats vinden in het Amstelveens Poppentheater.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.