Bijgewerkt: 18 mei 2022

Toneelvereniging Orde der Dwazen speelt 'Niet Sporen'

Nieuws -> Cultuur

Bron: Orde der Dwazen
24-04-2012

'Niet Sporen' heet het stuk, dat de interkerkelijke toneelvereniging Orde der Dwazen 17, 18 en 19 mei 2012 (20:30 uur) speelt in het Amstelveens Poppentheater, Wolfert van Borsselenweg 85a. In de voorstelling wordt het leven gevolgd van drie mensen, die ieder op eigen manier omgaan met menselijke tekorten in de hufterige samenleving, waarvan zij zelf ook deel uitmaken.

dwazen Amstelveen
(Bron Orde der Dwazen - 2012)

Toneelvereniging Orde der Dwazen speelt het theaterstuk 'Niet Sporen'


Het stuk kwam door improvisatie tot stand en wordt ook ‘semi’ geïmproviseerd gespeeld, waardoor elke avond iets anders verloopt. De spelers zijn: Marleen van der Duin, Erwin van der Lans, Arne Overbeek, Daniëlle Buijs-van Gelderen, Martijn van den Burgt, Marijke Pols, Tabitha van Neerbos en Corine van Marsbergen de regie is in handen van Ben van Bokhoven.

Kaartjes á €12,50 zijn te bestellen via de website www.ordederdwazen.nl of telefonisch op 06-40405187 (Buijs administraties) na 12:00 uur. (Kaartjes aan de kassa kosten € 15,-.) .Het is het tweede stuk, dat de Amstelveense toneelvereniging op de planken brengt. De groep wil graag goed en voor een breed publiek toegankelijk theater maken. En haar publiek uitdagen met maatschappijkritische thema’s, zonder te moraliseren, of te evangeliseren. orderderdwazen@gmail.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.