Bijgewerkt: 23 juli 2024

Toch ontvangst van Sinterklaas in Amstelveen op 13 november 2021

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
18-10-2021

Destiano uit groep 6 van basisschool Piet Hein was vanmiddag op 18 oktober 2021 op bezoek bij Tjapko Poppens burgemeester van Amstelveen. De burgemeester had hem uitgenodigd op het raadhuis, omdat hij een brief van hem had ontvangen over de intocht van Sinterklaas in Amstelveen. De grootste wens van Destiano was de intocht te redden. Vanwege corona leek die ook dit jaar niet door te gaan.

De burgemeester heeft Sinterklaas in Spanje gebeld en … Sint komt toch naar Amstelveen op zaterdag 13 november 2021. Dit goede nieuws wilde de burgemeester graag zelf aan Destiano vertellen. Destiano was blij dat Sinterklaas naar Amstelveen komt en vooral dat de burgemeester zelf met Sint had gesproken.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2021)

Tjapko Poppens burgemeester van Amstelveen vertelt aan Destiano dat Sinterklaas toch naar Amstelveen komt op zaterdagmiddag 13 november 2021


Dus voor alle kinderen in Amstelveen. Op zaterdag 13 november 2021 om 12.00 uur vindt op het Stadsplein de ontvangst van Sinterklaas en zijn pieten plaats, voorafgegaan door een korte intocht vanaf de Rembrandtweg/Groen van Prinstererlaan om 11.30 uur. Meer informatie vind je op: https://www.facebook.com/sinterklaasamstelveen/

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Sinterklaas begroet de kinderen en hun ouders op het Stadsplein van Amstelveen op zaterdagmiddag 17 november 2018


Dag lieve kinderen, hier even een berichtje van Sinterklaas vanaf de pakjesboot op volle zee. Sinterklaas laat jullie weten dat hij zaterdag 13 november zeker naar Amstelveen komt. De korte intocht start om 11.30 uur op de Rembrandtweg vlakbij de rotonde met de Groen van Prinstererlaan. Ik hoop, vergezeld door vele Pieten en een Pietenband, rond 12.00 uur op het Stadsplein aan te komen. Sinterklaas benadrukt dat iedereen welkom is bij het kinderfeest. Jong, oud, internationaals en ieder ander die het leuk vindt om dit oer-Hollandse feest bij te wonen. Ik heb gevraagd of de burgemeester en de kinderburgemeester mij willen ontvangen. Uiteraard hebben zij daar volmondig ja tegen gezegd. Sinterklaas kijkt er naar uit om hen en jullie te ontmoeten! Komen jullie zaterdag dan een liedje voor mij zingen?

Groetjes, SintAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.