Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Tijdelijk voedingsadvies met korting in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
14-05-2012

Tot en met 1 juli 2012 biedt Diëtheek Amstelland korting op het eerste consult bij de diëtist in Ziekenhuis Amstelland. Dit is een handreiking van diëtisten naar patiënten, omdat de behandeling van de diëtist sinds 2012 niet meer wordt vergoed door de zorgverzekeraars.

fruit  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Een schaal vol met fruit


Bij Diëtheek Amstelland werken diëtisten die mensen in het ziekenhuis en in de thuissituatie kunnen begeleiden met advies over voeding en diëten. Soms vraagt de gezondheid om een aanpassing van voeding. Zoals bij diabetes mellitus, een te hoog cholesterolgehalte, maag- darmproblemen, hoge bloeddruk, kanker, nierziekten, voor of na een operatie of wanneer het gewicht te hoog of juist te laag is. Diëtheek Amstelland is een samenwerking tussen Ziekenhuis Amstelland en Diëtheek.

Kortingsactie

Sinds 1 januari 2012 wordt de behandeling van de diëtist niet meer vergoed vanuit het basispakket van uw ziektekostenverzekering. Diverse ziektekostenverzekeraars hebben dieetkosten wel opgenomen in hun aanvullende pakketten.

De kortingsactie van Diëtheek Amstelland bestaat uit een eerste afspraak, dit kost normaal gesproken 75 euro, in de kortingsperiode is dit 45 euro. Voor een afspraak is een verwijzing van een arts of specialist nodig.  Kijk voor de tarieven op www.ziekenhuisamstelland.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.