Bijgewerkt: 19 mei 2022

Tijd voor kunst!

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
27-10-2011

Het bestuur en de directie van Kunstuitleen Amstelveen nodigen u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling van Gea Karhof, Louis la Rooy en ‘de keuze van Hetty’, en de feestelijke receptie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de kunstuitleen in Amstelveen. Daarom willen wij graag met u proosten op zondag 6 november 2011 om 14.30 uur.

tjalkens Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Hetty Tjalkens, directeur van de Kunstuitleen Amstelveen


Renze Hasper, voorzitter van het bestuur, zal de feestelijkheden inleiden en aansluitend wordt de tentoonstelling geopend door John Levie, wethouder van cultuur van de gemeente Amstelveen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Elsemieke van Aalst Trio. (Vincent Wiersma – percussie, Jessica van de Burg – elektrische gitaar en Elsemieke van Aalst – zang).

Daarnaast geven we voor ons 25-jarig jubileum een leuk relatiegeschenk weg! Iedereen die op 6 november lid wordt of een kunstwerk, of een artikel uit de vitrines koopt, krijgt een klokje als relatiegeschenk. Want het is tijd voor kunst!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.