Bijgewerkt: 5 juni 2023

Thrillerauteur Charles den Tex in Literair Café 102

Nieuws -> Cultuur

Bron: Bibliotheek Amstelveen
28-03-2023

Op donderdagavond 13 april 2023 komt één van de meest succesvolle thrillerschrijvers van Nederland Charles den Tex naar Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Op deze exclusieve avond gaat hij met jou in gesprek over zijn nieuwste werk 'De Repair club'.

Foto Amstelveen
(Foto Dies Goorman - 2022)

Thrillerauteur Charles den Tex

Auteur van de avond. Charles den Tex (1952) is een van de succesvolste thrillerauteurs van Nederland. Bijna al zijn boeken werden genomineerd voor de Gouden Strop en drie keer won hij die prijs: voor Schijn van kans, De macht van meneer Miller en CEL. Voor De vriend ontving hij de Crimezone Thriller Award; Verloren vrouw werd bekroond met de VN Publieksprijs, en De Repair Club werd genomineerd voor de VN Thriller van het Jaar.

Het boek De Repair Club. John Antink, ex-chef van de geheime dienst, heeft twee weken om een moord op te lossen die bijna twintig jaar geleden plaatsvond, in Afghanistan. Diep in vijandig gebied, tijdens een special ops-missie waar niemand onder zijn eigen naam bekend was, ook John niet. De actie liep niet zoals gepland, want in Afghanistan liep niets zoals gepland…

Naam activiteit: Literair Café 102: thrillerauteur Charles den Tex. Datum: donderdag 13 april 2023 19.30-21.00. Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Prijs: Leden € 5. Niet-leden € 7,50.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.