Bijgewerkt: 28 maart 2024

Theatergroep Knars speelt 'Eureka' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppetheater
03-02-2020

Eureka wil buiten spelen – rennen en springen, maar vooral: Vliegen -volgens Theatergroep Knars. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen.



Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt…Eureka! (4+) is een wonderlijk, beeldend verhaal over een meisje van acht dat de wereld zélf wil ontdekken. Vol Reacties, Replikaatjes en Raketten! Thema’s : Uitvinden, fouten maken, opgroeien (en opvoeden).

Voor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 9 februari 2020 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439. Tevens vindt op 9 februari het huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ plaats. In het Amstelveens Poppetheater treedt het swingende trio 10 Strings Shuffle op, met een feestelijk repertoire van blues, bluegrass en folk. Te zien om 12.00, 13.00 en 16.00 uur. Toegang gratis.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.