Bijgewerkt: 19 april 2024

The Doors In Concert in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
23-02-2023

Donderdag 14 september 2023 staan de heren van The Doors In Concert op het podium van P60 Amstelveen. Deze onovertroffen tributeband brengt een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, inmiddels alweer 50 jaar geleden.



The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als ‘Light My Fire’, ‘Love Her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders On The Storm’. De zanger, Danny van Veldhuizen, heeft de looks en stem van Jim Morrison. De toetsenist, Willem Vonhof, vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek. De gitarist, Sander Compeer, speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer, Daan van de Ven, kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, aldus de tributeband. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert. 14 september is de band live te bewonderen in P60 Amstelveen, kaarten zijn beschikbaar via de website: www.p60.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.