Bijgewerkt: 18 augustus 2022

The Clash of the Cover Bands, The Benelux Edition 2014-2015

Nieuws -> P60

Bron: P60
06-02-2015

Halve Finale Regio West Nederland 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015'. Op zondag 28 februari 2015 vindt in P60 een Halve Finale plaats voor Regio West Nederland van 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015,' waar acht bands de muzikale strijd met elkaar aan gaan in deze grootste zoektocht naar de beste en populairste coverband van de Benelux.

Dit jaar is de grootste bandcompetitie van Nederland 'The Clash of the Cover Bands' voor de vierde keer de grens over geweest en betrekt ook België en Luxemburg in haar spannende zoektocht naar de beste en populairste coverband. De zoektocht vindt eerst plaats in 5 regio's: Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland), West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland), Noord-Oost Nederland (Friesland, Groningen, Gelderland, Overijssel, Drenthe), en i.v.m. het 10-jarige bestaand van 'The Clash' België/Luxemburg. Elke regio heeft haar eigen voorrondes / selectierondes, kwart- en halve finales en finales.

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2015)

Optreden van de Big Band Frank & the Silly Symphonies uit Den Haag tijdens de Clash of the Coverbands 2014


De winnaars van alle regionale finales ontmoeten elkaar in de BENELUX Semi-Finals, en daarna de knallende BENELUX Grand Finale. De deelnemende bands worden beoordeeld in 2 categorieën: vakjury en publiek.  Beide categorieën krijgen een uiteindelijke winnaar in de BENELUX Grand Finale die wordt beloond met o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de Benelux en een tour van 20 optredens.

Vanaf de Regio-Finales worden ook de muzikanten individueel beoordeeld en per ronde krijgen de beste drummers, basgitaristen, gitaristen, toetsenisten en vocalisten een nominatie voor de Individuele Awards die tijdens de BENELUX Grand Finale worden uitgereikt. De voorrondes zijn afgesloten en de line-up voor de halve finale regio West-Nederland is bekend!

De line-up: C'nK (Classic Rock coverband), Cold Turkey (Rock coverband), Covered in Black (Hardrock, Heavy Metal coverband), Gold Water (Rock coverband), Permission to Land (Glammetal, Hardrock), Police Brutality (The Police tribute), The Dam (Funk coverband), en The Local Boyzz (Classic Rock coverband). Za 28 feb 2015 // deur open 18:30 // aanvang 19:15 // vvk € 10 // deur € 12,50. Meer informatie: http://p60.nl/agenda/908  Tickets: https://frontoffic.paylogic.nl/?event_id=100228&point_of_sale_id=1914Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.