Bijgewerkt: 22 juli 2024

Supermarkt COOP in winkelcentrum Waardhuizen is overvallen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
21-11-2022

Zondagavond 20 november 2022 rond 17.15 uur is supermarkt COOP aan de Parlevinker, in winkelcentrum Waardhuizen, overvallen. De kassière is daarbij bedreigd door een mannelijke verdachte met een steekvoorwerp en een onbekende buit is meegenomen – meldt het Politie Basisteam AmstelveenDe verdachte had het volgende signalement:

- Man rond de 20 jaar oud;

- Licht getinte huidskleur;

- Ongeveer 1.75/1.80 lang;

- Droeg een zilverkleurige jas, met witte letters achterop en een zwarte broek;

- Had een gele Jumbo tas bij zich.

Direct zijn we met veel collega's ter plaatse gegaan om in de wijk te zoeken naar de verdachte. Daarbij hebben collega's van Politie Basisteam Aalsmeer-Uithoorn , Politie Basisteam Zuid-Buitenveldert en het FLEX-team meegezocht. Ook is Burgernet Nederland ingezet met het verzoek aan leden om uit te kijken naar de verdachte. Helaas hebben wij de verdachte niet gevonden.

Het onderzoek gaat door. In de winkel hebben wij direct de aangifte opgenomen en camerabeelden veilig gesteld. We zijn nog op zoek naar getuigen. Tijdens de overval waren er klanten in de winkel die wij graag willen spreken. Heb je informatie, was je getuige of kan je ons helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met 0900-8844 en vraag naar de Districtsrecherche Zuid, team C.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.