Bijgewerkt: 22 juli 2024

Straatroof op het Zwarte Pad

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
26-10-2009

De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige straatroof op het Zwarte Pad in Amstelveen. Een 54-jarige vrouw uit Amstelveen is zaterdagavond 17 oktober 2009, rond kwart voor negen mishandeld en beroofd van haar fiets en enkele persoonlijke eigendommen.

De vrouw reed over het fietspad langs het spoorbaantje toen zij onverwacht werd overvallen door een of meer personen. Zij liep een gebroken kaak en een hersenschudding op.

In de directe omgeving werd een bromfiets gevonden, die enige weken eerder was ontvreemd in de Frans Halsstraat in Amsterdam. Of die scooter iets te maken heeft met de straatroof is op dit moment nog niet duidelijk.

De gestolen fiets is een zogenaamde “postcodeloterij-fiets”. Daar rijden er meer van rond, maar deze was voorzien van oranje/groene fietstassen. Mensen, die iets gezien of gehoord hebben, informatie over deze zaak hebben of kunnen vertellen waar de gestolen fiets is, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van bureau Amstelveen-Noord via 0900-8844. (straatroofteam District Zuid)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.